tag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post6489543153991519811..comments2023-07-31T18:10:34.969+03:00Comments on Peruspöperöä: Lisuke ruusukaalistaVirpihttp://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-13059246439122496032013-02-25T14:36:28.902+02:002013-02-25T14:36:28.902+02:00Siiri: Varmasti toimii myös dijonilla maustettuna!...Siiri: Varmasti toimii myös dijonilla maustettuna!Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-4085263156145008762013-02-24T12:15:40.057+02:002013-02-24T12:15:40.057+02:00Tuo on kyllä namia. Kokkailin itse juuri samantapa...Tuo on kyllä namia. Kokkailin itse juuri samantapaista ruusukaaliherkkua ja maustoin vielä dijon-sinapilla, toimii. :)Siirihttp://ssiiri.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-78327308933980728602012-01-15T09:47:54.751+02:002012-01-15T09:47:54.751+02:00Merituuli: Kävinkin lukemassa teidän päivällisestä...Merituuli: Kävinkin lukemassa teidän päivällisestä Kämp Signessä ja hauska idea tosiaan tuo ruusukaalin lehdyköinä tarjoilu, pitää joskus testata sitäkin! Ja kiitos vinkistä, nyt oli sen verran pienet ruusukaalit että kypsyivät onneksi tasaisesti ilman viiltoakin.<br /><br />Kotiharmi: Kyllä, kupliva oli ansaittu ja paikallaan perjantaina! :)<br />Sen on kyllä huomannut, että maku todellakin kehittyy. Itsellekin herkkuja on nykyään monet sellaiset jutut, joita ennen ei ois suostunut edes maistamaan!Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-14340552505965706922012-01-14T21:00:09.132+02:002012-01-14T21:00:09.132+02:00Wau, onnia satatonnia :) Eilisten treffien cava ol...Wau, onnia satatonnia :) Eilisten treffien cava olikin sitten ihan paikallaan!<br /><br />Ruusukaalit ovat meilläkin löytäneet tiensä vakioevästen joukkoon, vaikka minä ainakin olen niitä joskus elämässäni vikonut. Niin se maku kehittyy. Tuo Merituulin kertoma tapa kuulostaa kyllä myös mielenkiintoiselta, pitääpä kurkistella blogia, että löytyiskö ohjetta :)Päivi / Kokkeillaanhttps://www.blogger.com/profile/15830506492129381519noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-65057455127003612182012-01-14T18:45:15.340+02:002012-01-14T18:45:15.340+02:00Ole hyvä :). Paitsi että oikeasti kiitos itsellesi...Ole hyvä :). Paitsi että oikeasti kiitos itsellesi. <br /><br />Me syötiin Kämp Signessä eilen ruusukaalia niin, että lehdet oli riivitty erilleen. Itselleni uusi tapa, mutta tulemme kokeilemaan sitä varmasti jo huomenna. <br /><br />Jos ruusukaalin kypsentää kokonaisena, kantaan kannattaa tehdä ristiviilto. Sillä lailla kaunokaiset kypsyvät tasaisemmin.Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-55603561008611229262012-01-14T18:32:46.593+02:002012-01-14T18:32:46.593+02:00Kiitos! :) Eihän tuo lukema ole mitään verrattuna ...Kiitos! :) Eihän tuo lukema ole mitään verrattuna oikeasti suosittujen blogien kävijämääriin, mutta kyllä se minua silti kummasti ilahdutti.Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-53438767639821058052012-01-14T18:03:39.459+02:002012-01-14T18:03:39.459+02:00Onnea sadantonnin johdosta! :)Onnea sadantonnin johdosta! :)Sari - CampaSimpukkahttps://www.blogger.com/profile/08924178221251087060noreply@blogger.com