tag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post7588404294729459156..comments2023-07-31T18:10:34.969+03:00Comments on Peruspöperöä: Huhhah juhannus ja rommia pullo!Virpihttp://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-58606999712536564032009-06-19T08:58:13.134+03:002009-06-19T08:58:13.134+03:00Pitää ottaa uusintakierros vaikka silloin kun teik...Pitää ottaa uusintakierros vaikka silloin kun teikäläinenkin on maistiaisten ulottuvilla, jos tuosta tulee hyvää :)<br /><br />Tuo Heinzin kastike oli mullekin uus tuttavuus, ostin sitä kotikebabin kaveriksi tehtyä tomaattikastiketta tulistamaan ja sitä jäi yli, niin ajattelin kokeilla tähänkin sitä. Ihan hyvää tavaraa se vaikuttais olevan, että jos ei täysin dissaa tuollaisia maustekastikkeita kaupasta niin tuota voi lurautella kätevästi kastikkeisiin ja marinadeihin.<br /><br />Fetatahna ja basilikahan on hyviä ystäviä, ei mittää haittaa vaikka ois runsaastikin basilikaa :)<br /><br />Toivottavasti vodkanauta ja fetatahna maistuvat ja muutenkin tulee maukas juhannus, säistä huolimatta!Virpihttps://www.blogger.com/profile/17357337668512447063noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3540872509777863665.post-9308671063036579562009-06-18T23:32:26.468+03:002009-06-18T23:32:26.468+03:00Vautsi, harmi kun ei pääse maistamaan lopputulosta...Vautsi, harmi kun ei pääse maistamaan lopputulosta! Hunaja on hauska idea, ja tuommoinen Heinzin chilikastike on kokonaan uusi tuttavuus. (Meillä nauta kohtasi vodkan, saas nähdä huomenna, miltä maistuu.)<br /><br />Fetatahnan askarsin äsken valmiiksi. Aika paljon hurautin basilikaa sekaan, kun piti saada samalla yrttipuskia vähän matalammaksi.Rosmariinihttps://www.blogger.com/profile/03888616375238306291noreply@blogger.com