Herkkuleipä
Pala ruisleipää
Avokadoöljyä tai oliiviöljyä
Puolikas kypsä avokado
Mustapippuria
Pecorinoa tai parmesania lastuina
Paahda ruisleipä.
Lorota ruisleivälle öljyä.
Kaavi kypsästä avokadon puolikkaasta sisukset leivälle tai leikkaa siivuiksi ja asettele leivälle ne.
Rouhi avokadon päälle mustapippuria myllystä.
Vuole pecorinosta tai parmesanista lastuja leivän päälle.
Herkuttele!
Avokadojen syömisen ainoa hankaluus on löytää juuri se täydellisen kypsä yksilö. Aina kaupan valmis syötäväksi -avokadotkaan eivät ole oikeasti optimaalisessa syömäkypsyydessään ja raakojen kypsytys kotona tietysti vaatii pientä kärsivällisyyttä. Mutta lopputulema palkitsee, nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti