Siispä tuumasta toimeen. Tämä on niin simppeli ja nopea juttu, että jaksaa tehdä vähempivoimaisenakin. Ja lisäksi lähestulkoon terveysruokaa, koska kananmuna ja banaani eivät ole mitenkään epäterveellisimmistä päästä aineksia.
Omista tuotoksistani tuli kyllä enemmän lettuja kuin pannukakkuja olomuodoltaan, johtuen varmaan paistinpannun koostakin.
Bannaanilätyt
(yhdelle)
1 kananmuna
1,5 pientä banaania
Ripaus vaniljasokeria
Rasvaa paistamiseen
Kuori ja pilko banaanit. Riko samaan kulhoon yksi kananmuna. Ripauta sekaan vaniljasokeria. Surruuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai blenderissä.
Kuumenna lettupannu tai pieni paistinpannu ja laita pannulle nokare voita.
Paista letut/pannukakut molemmin puolin. Käännä varovasti, minulla ainakin meinasivat hajota helposti.
Koska minulla jäi puolikas bansku yli itse taikinasta, siipaloin sen letun päällä syötäväksi kermavaahdon kanssa. Helppoa ja hyvää!
Erinomainen resepti senkin puolesta, että sopii hyvin myös viljatonta ruokavaliota noudattavalle.
Päällisiksi sopivat tietysti myös marjat ja muut hedelmät, jäätelö, vaniljakastike... mitä vain mielesi tekee letun päälle laittaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti