Lupasin oululaisten ruokablogipikkujouluissa että päivitän tämän vuoden puolella vielä jotain. Blogiystävistä en siis ole luopunut vaikka päivittäminen omaan blogiin on jäänyt kaiken muun jalkoihin.
Pikkujouluissa testattiin perinteisesti sokkona glögejä mutta tämän vuoden erikoisuus oli sinappitasting kinkun kera. Kiitos tästä Kokkipottilaan!
Reissupuolella tänä vuonna Budapest-päivityksen jälkeen tuli käytyä kesälomalla eka kertaa Riiassa ja aika monennetta kertaa lempparikaupungissani Lontoossa. Siellä käytiin vielä joulukuussa uudemman kerran, kun viime joulukuisesta Lontoon-reissusta kovasti tykännyt ystävä sitä ehdotti. Myös retkiä Tallinnaan ja kotimaanmatkailua on tullut harrastettua. Ensi vuonna alkuvuodesta odottaa reissu muutamaksi päiväksi aurinkoon Dubaihin sekä talvinen viikonloppu Berliiniin helmikuussa.
Henkilökohtaisesti vuosi on ollut raskaskin: kotia Oulussa ei enää ole, siviilisääty muuttui sen myötä myös. Perhepiirissä on ollut kaikenlaista surua ja huolta. Töissä kiireistä - välillä vähän liikaakin, mutta onneksi pääosin tosi motivoivaa ja kiinnostavaa.
Kaikkinensa kuitenkin vuosi päättyy hyvillä mielin - mun koti on nyt täällä Helsingissä. On mielekkäitä töitä, on kiva pieni koti kantakaupungissa, on paljon ihania ja tärkeitä ihmisiä ympärillä. On tulevaisuuden haaveita.
Ruoka on iso juttu edelleen, vaikka siitä raportointi on ollut enemmän kuvia instagramissa kuin postauksia blogiin. Blogia en silti ole valmis kuoppaamaan, joten ehkäpä päivitystahti paranee ensi vuonna - koskaan ei voi tietää!
Kippis entistä herkullisemmalle vuodelle 2016!
2 kommenttia:
Kippis, Virpi, ja kiva, kun päivitit. Tuossahan tuli koko vuoden postaukset yhdellä iskulla. :)
Joo, varsinainen tiivistys :D
Lähetä kommentti