torstai 5. maaliskuuta 2009

Pesto-vuohenjuustobruschettaa rucolalla

Eilen siis aloiteltiin kanssa-asujan synttäripäivällinen tämmöisellä setillä. Simppeliä ja maistuvaa eikä ole vaikea tehdä! Erittäin mainio alkupala siis.

Pesto-vuohenjuustobruschetta

Ciabattaa (tai patonkia)
Pestoa
Vuohenjuustoa
Rucolaa

Laita uuni lämpenemään noin 200 asteeseen. Leikkaa leivästä sopivaksi katsomasi paksuisia siivuja. Sivele leipäsiivut pestolla. Käytä uunissa 3-5 minuuttia, jotta leipä rapsakoituu hieman. Ota leivät uunista ja anna jäähtyä hetkisen. Leikkaa vuohenjuustosta (mikäli se on pötkönä, niin kuin minulla oli) siivuja ja laita siivu vuohenjuustoa jokaisen leipäsiivun päälle. Käytä taas uunissa. Juuston olisi tarkoitus hieman sulaa ja saada väriä. Ota leivät pois uunista kun näin on tapahtunut ja anna jäähtyä hetkinen. Asettele sitten kunkin siivun päälle muutama rucolan lehti ja nauti.Alkupalat ja olut.

Ei kommentteja: