Leipäjuusto-pekonisalaatti
(yhdelle)
Jääsalaattia
Lehtisalaattia
Pätkä tuorekurkkua
Pari kevätsipulia
Leipäjuustoa
Muutama siivu (savu)pekonia
Mustapippuria
(yhdelle)
Jääsalaattia
Lehtisalaattia
Pätkä tuorekurkkua
Pari kevätsipulia
Leipäjuustoa
Muutama siivu (savu)pekonia
Mustapippuria
Laita pekonisiivut kylmälle pannulle ja paista rapeiksi. Imeytä talouspaperiin liiat rasvat.
Revi lautaselle jää- ja lehtisalaattia sopiva määrä. Mulla oli molemmista puskista ihan jämät jäljellä.
Leikkaa tuorekurkkua kuutioiksi ja lisää salaatin joukkoon. Pilko myös kevätsipulit ja leipäjuusto sekaan.
Palastele päällimmäiseksi pekonisiivut ja rouhi päälle mustapippuria.
Minä sekoitin salaatin joukkoon myös hieman majoneesia ja roiskaisinpa lorauksen sitruunamehuakin.
Kyytipojaksi jääkaapista löytyi vielä valkkaripullon pohjat joista sai oivallisesti vajaan lasin viiniä ruokajuomaksi. Olin myös huonotapainen ja luin lehteä ruokapöydässä!
4 kommenttia:
Maanantai-illan pelastaa kyllä aika monesti se viikonlopulta jäänyt tilkka viinipullon pohjalla :)
Niinpä! Monesti on kyllä päässyt käymään niin :)
Teiläkin oli tähdenlentoja:))
Campasimpukka: Niin oli :)
Lähetä kommentti