sunnuntai 19. syyskuuta 2010

Illallinen ranskalaisilla vivahteilla

Joskus on vaan ihana olla kotona koko viikonloppu ja panostaa ruokailuun. Tänä viikonloppuna meillä syötiin ranskalaisessa hengessä uusimman Glorian Ruoka & viinin innoittamina.


Menu koostui seuraavista:

Paprikamunakas
Ranskalainen lihapata
Peruna-artisokkapaistos
Brie-juustoa
Tarte Tatin omenoista ja vaniljajäätelöä

Patonkia oli tarjolla koko aterian ajan

Brie-juustona toimi tuttu ja turvallinen Président.

Juomapuolella nautittiin ranskalaista Le Cardinal Chardonnayta, ranskalaista vehnäolutta, ranskalaiseksi Alkossa luokiteltua tummaa olutta, jonka etiketti paljasti ranskalaisen firman nimissä Belgiassa valmistetuksi sekä jälkiruoan kanssa tarjottua niin ikään ranskalaista omenasiideriä.

Ateriakokonaisuus oli varsin herkullinen ja täyttävä. Jämät syötiin sunnuntain lounaaksi ja edelleen maistui herkulta!

Reseptit seuraavat pian perästä. Linkitän ne sitten tähän postaukseen myös.

Ei kommentteja: