perjantai 25. syyskuuta 2009

Vierivä miitti ei sammaloidu

Päätimme siirtää harmitellen huomiselle suunniteltua ruokablogimiitinkiä tuonnemmaksi erinäisten sairastapausten vuoksi.

Kuuluttelenkin nyt julki kutsua pikkujouluhenkiseen miittailuun uutena ajankohtana, joka suurella todennäköisyydellä on lauantai 21. marraskuuta kuluvaa vuotta.

Paikka pysyy samana, eli emännöivänä tahona toimin minä ja miittipaikkana siis kotini likellä Oulun keskustaa.

Mikäli hyvä ruoka, juoma ja seura kiinnostavat, kannattaa se ilmaista joko kommenttilaatikossa tahi sähköpostitse lähestyen!

20 kommenttia:

Maru kirjoitti...

Synty hullu idis, että voisin vaikka ängetä mukaan, jos rahatilanne on tulloin junalipuille suopea. Opiskelijana se ei ole ihan itsestäänselvyys, eikä omalla kohdallani millään tavalla ennakoitavissa, koska en osaa esim. säästää. Oon lisäksi muuttamassa marraskuun lopussa, mikä syö aikaa ja rahaa, MUTTA en pidä Ouluun tuloa siltikkään maailman epätodennäköisimpänä vaihtoehtoa :)

Virpi kirjoitti...

No mutta tottakai! Ehdottomasti huolimme joukkoomme hilpeään vierailevan tähden etelästä, mikäli budjetointi sen sallii siellä päässä :)

Rosmariini kirjoitti...

Mehän olemme täällä mielissämme jo siitä, jos joku edes suunnittelee tulevansa tänne jostain muualta. :) Ja noissa kemuissa on takuulla tarjolla myös monenlaista kasvisruokaa, mikä Kurpitsamoskan suunnalle vinkiksi mainittakoon.

Virpi kirjoitti...

Niinpä! Ajatuskin tänne suuntaamisesta sieltä kauempaa lämmittää :) ja ehdottomasti kasvispöperöt tulevat olemaan hyvin edustettuina tarjoiluissa!

Mari kirjoitti...

Katselin VR:n hintoja ja opiskelijana saisin menopaluun öbaut 70 eurolla :O. Mitä ihmettä? Jotenkin oletin, että matka Ouluun kustantaisi ainakin satasen!

Tjoo, voisin ihan oikeasti ottaa tämän kutsun vakavasti ja yrittää vaikka sitä säästämistäkin. On aina niin huippua nähdä muita bloggaajia ja tietty syödäkkin :)

Virpi kirjoitti...

Juu! Ei ole sen kalliimpaa opiskelijakortin omaavalle tuo junamatkailu, vaikka tänne saakka tulisikin :)

Olet kyllä oikeassa; ruokabloggaajien tapaaminen on varsin hauskaa puuhaa! Ja ruoka on aina boonusta :)

Merituuli kirjoitti...

mullakin meni harkintaan. molemmat ei päästä tulemaan, mutta itse voisin lähteä. junamatka Marin kanssa vois olla kiva, saatikka perillepääsyn riemut. hankaluus asiassa on vaan lastenhoito, kun sunnuntaina on Dinoesitys jonne ihan junnumme ei voi mennä...mutta mietitään! olis niin kiva! mistäköhän mä saisin opiskelijakortin?! ;)

Merituuli kirjoitti...

niin siis olisko siellä yösijaa? katsoin lentojen hintoja ja mulle näyttäis olevan melko sama rahallisesti tulenko koneella vai junalla. hmmm...

Virpi kirjoitti...

Toki löytyy yösijaa, jos majoitus työhuoneen/olkkarin lattialla patjalla kelpaa :) ja sohvalle mahtuu, jos ei oo kauheen pitkä ihminen. Eli siis muutama ihminen pystyy majoittumaan tänne vallan mainiosti!

Ilman opiskelijakorttia tosiaan tulee melkeen saman hintaiseksi lentää; ainakin jos varaa lennot tarpeeks ajoissa. Toisaalta, junamatkassa on oma hauskuutensa (varsinkin jos on matkaseuraa).

Mutta siis, ehdottomasti tervetuloa myös Merituuli sulle. Oispa hauskaa, jos lapsenvahti- ja muut jutut järkkääntyisivät :)

Rosmariini kirjoitti...

Meillekin mahtuu mainiosti yöksi (jos oululaisessa lähiössä yöpyminen syystä tai toisesta houkuttaa;).

Virpi kirjoitti...

Aattelinkin, että jauhantapajallekin varmasti mahtuu, mutta en toki voinut mennä toisten puolesta lupailemaan majoitusta :) eli kumpaan vaan mahtuu ja jos nyt suuri yleisöryntäys jostain syystä saataisiin aikaiseksi, niin voidaan majoittaa ihmisiä molempiin paikkoihin!

Unknown kirjoitti...

Pitäisköhän minunkin harkita Oulussa käymistä.

Virpi kirjoitti...

Kannattaa harkita :)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, voisi vaikka tätä harkitakin, kun se viimekertainen jäi välistä velvollisuuksien vuoksi. Kun ei tuo matkakaan olisi pyöräilijän ulottumattomattomissa. Mitenhän tuo lienee, uskaltaisikohan.

Virpi kirjoitti...

Ei me olla kovin pelottavia :) onneksi tässä on aikaa miettiäkin tätä ihan rauhassa, mutta tervetullut olet tottakai!

Pekka kirjoitti...

Höhö. Tiedenkin jo ainakin yhden pikkujouluteemaan sopivan jutun. Höhö!

Virpi kirjoitti...

Miks musta Pekka tuntuu että tähän juttuun liittyy sokeritoppia ja palavaa alkoholia? :D

Pekka kirjoitti...

Busted :(

Merituuli kirjoitti...

nyt kyllä näyttää pahasti siltä että mun tulo jää sittenkin. joku toinen kerta, for sure!

Virpi kirjoitti...

Merituuli: todella harmi :( olisi ollut hurjan kiva nähdä vihdoinkin! Mutta jospa näitä miittimahdollisuuksia tässä vielä siunaantuisi :)