keskiviikko 29. heinäkuuta 2009

Tervetuloa syysmiittiin!

Meillä oululaisilla ruokabloggaajillahan oli miitti tuossa keväämmällä ja koskapa viihdyimme keskenämme varsin hyvin, päätimme ottaa tuonnempana uusiksi. Erinäisten aikataulumuutosten jälkeen olemme päätyneet päivämäärään 26.9.2009, joka on lauantai.

Tällä kertaa on meikäläisen vuoro toimia illan emäntänä, eli miittipaikka on minun ja kanssaeläjäni koti tässä aivan Oulun keskustan kupeessa. Miitinki toimii nyyttäriperiaatteella eli olisi toivottavaa, että osallistujat toisivat mukanansa jotain syömää ja/tai juomaa paikalle. Itsensä tuominen on myös erikoisen suotavaa.

Tämä näin ennakkotietona kerrottakoon julki blogikansalle ja blogeja seuraaville kommenttilaatikkohenkilöille. Jos mielit(te) mukaan, niin hihkaiskaa kommenttilootaan tai lähettäkää sähköpostia peruspöperölän mailiosoitteeseen niin voidaan sitten yhdessä lähempänä sopia tarkemmista yksityiskohdista.

6 kommenttia:

Aurinkotuuli kirjoitti...

Minäminäminä!! Tahtoo mukaan ihan kauhiasti. Kyllä maar nyt olisi aivan pakko päästä miittiin. Nyt ei ole mitään suunnitelmia, synttäritkin vietän jo jokusen viikon aiemmin ja harjoittelupaikkakin on varmentunut (aiemmin nämä ovat pilannet mahdollisuuteni osallistua, himpuria). Eli ei pitäisi enää minkään tulla tielleni :)!

Virpi kirjoitti...

Hienoa!
Tervetuloa vaan joukkoon :) paikalle siis näillä näkymin saapuvat itseni lisäksi Pastanjauhajat sekä Vegemisten tytöt ja mukaan sopii kyllä.

Laittelen sitten lähempänä vielä tarkempia ohjeita sijainnista ja muusta. Me asutaan ihan kävelymatkan päässä keskustasta (ja linja-autoasemasta ja juna-asemasta), joten kauheasti ei tartte seikkailla, että meille löytää :)

Kaveri kirjoitti...

Juu niin, me tullaan Nuoren naisen kanssa ja! Onpa kivaa... Hienoa saada myös uutta verta joukkoon!

Pahoittelut vielä aikataulun moninkertaisesta rukkaamisesta, sillä kerrotakoon nyt muillekin, että me Vegemiset olemme olleet siihen syypäitä useampaankin otteeseen. Mutta hienoa, että pääsemme mukaan. Syyskuuhun siis! :)

Mahtavaa lomaa Virpi sulle!

Virpi kirjoitti...

No, aikatauluahan pystyi rukkaamaan niin kauan kuin sitä ei oltu julistettu julki. Että eihän se mitään haittaa! :)

Ja tervetuloa teillekin, huippukivaa päästä taas viettämään iltaa hyvässä seurassa. On tämä ruokablogistania kiva paikka, kun täältä löytyy niin mukavia ihmisiä.

Patavahti kirjoitti...

Harmin paikka kun minä en nyt sitten pääse mukaan, mutta me pidetään sitten sitä minimiittiä ennen, eiks je? :) Ja jos joskus joku ruokabloggaaja on Berliinissä päin ja tarvii majoitusta seuraavan vuoden aikana niin saa vinkaista, kortteeri voi löytyä ;)

Virpi kirjoitti...

Niin on harmi, ettet pääse mukaan! Mutta onneksi ehditään treffata vielä ennen kuin karkaat kaupungista :)

Ja jos suuntaan Berliiniin niin varmasti hihkaisen sinnekin suuntaan! Jos en majapaikan, niin ainakin paikallisoppaan tarpeessa :)