torstai 19. toukokuuta 2011

Paratiisidrinksu Oskarille

Vietimme viime lauantaina iltaa euroviisujen tiimoilta Pastanjauhajien luona armaan aviomieheni kanssa. Puolisot ovat joutuneet tottumaan sekä meillä että jauhantapajalla viisujen innokkaaseen seurantaan kun vaimot ovat vannoutuneita viisufaneja. Vuoden 2009 kisat katsottiin myös samassa paikassa, joten viime vuoden tylsän kotona katsonnan sijaan tuppasin itseni ja puoliskoni kylään viisujen varjolla.

Edellisviikonloppuna olin vieraillut siskoni luona ja saanut mukaani kevään ensimmäisiä raparpereja joista osa pääsi mansikoiden kanssa mehuksi. Olin aiemmin lukenut Sillä sipulien vappudrinkistä jossa sekoitettiin granaattiomenoiden mehua ja kuplivaa. Ajattelin että miksipä ei vastaavantyyppisen drinksun voisi tehdä raparperi-mansikkamehusta ja skumpasta.

Oskarin paratiisidrinkki

Raparperi-mansikkamehua
Kuohuviiniä (meillä Jeio Brut Prosecco)

Kaada kuohuviinilasiin puolet mehua ja puolet kuohuvaa. Nauti hyvässä seurassa.

Kuvasta kiitos Pippurimylly/Pastanjauhantaa.

Essi Avellan vinkkasi Glorian ruoka & viini -lehdessä hyviä kuohuvia ja Jeion kohdalla mainittiin sen soveltuvan myös kuohuviinicocktailpohjaksi. Hyvin se sopikin ja drinkki oli samaan aikaan sopivasti makea ja raikas. Ja kauniin värinen!

Vaikka Paradise Oskar ei voittoa vienytkään niin maljan hänelle voi kyllä hyvinkin silti kohottaa! Sympaattinen esiintyjä sulatti kyllä sydämen kotikatsomossa aidolla ja välittömällä esityksellään.

2 kommenttia:

Campasimpukka kirjoitti...

Olisi kyllä kiva päästä sopivaan kisatunnelmaan, olipa kyse lauluista, kiekosta tai muusta urheiluun viittaavasta! No, meillahän töllätään pyöräilyä, joku kaveri kerran kysyikin, että mikä kumma voi kiinnostaa ammattipyöräilijän takapuolen katsomisessa. No herranen aika, pitääkö sitä jotenkin perustella:)))

Virpi kirjoitti...

Mä kyllä ymmärrän tästä takapuoli-aspektista ton pyöräilyn katsomisen, muuten oon harmillisen pihalla siitä lajista! Kunnioitusta kyllä jakelen, kaikista doping-sotkuista huolimatta, sillä helkkarin kova lajihan se on.

Itselläni eniten tunteita urheiluista herättävät jääkiekko ja yleisurheilulajit, mutta noin yleensä ottaen oon aika kaikkiruokainen penkkiurheilija :)