Kanamozzarellapersikkasalaatti pinjansiemenillä
Salaattia
Tuorekurkkua
Persikan puolikkaita tölkistä
Mozzarellaa
Kanan rintafilettä
Pinjansiemeniä
Salaattia
Tuorekurkkua
Persikan puolikkaita tölkistä
Mozzarellaa
Kanan rintafilettä
Pinjansiemeniä
Paahda pinjansiemeniä kuivalla kuumalla pannulla kunnes ottavat vähän väriä. Siirrä siemenet syrjään odottelemaan. Lorauta pannulle tilkkanen öljyä ja paista kanan rintafile siinä kypsäksi, mausta suolalla ja pippurilla. Siirrä kana jäähtymään. Revi lautaselle salaattia pohjaksi ja pilko sekaan tuorekurkkua. Ota tölkistä (minulla oli mehussa säilöttyjä, ei sokeriliemessä) pari persikan puolikasta ja pilko nekin sopivan kokoisiksi suupaloiksi ja laita salaatin ja kurkun kaveriksi lautaselle. Lisää sitten mozzarellapalaset. Pilko jäähtynyt kana myös suupaloiksi ja asettele salaatin päälle. Lopuksi ripottele päälle paahdetut pinjansiemenet. Jos kaipaat kastiketta, lorauta sekaan vielä hieman oliiviöljyä ja sitruunamehua ja rouhaise perään vielä hieman mustapippuria myllystä. Mutusta sellaisenaan tahi hyvän tuoreen leivän kanssa ja tule kylläiseksi.
2 kommenttia:
Jestas mikä herkkusalaatti! mozzarella ja kana on kyllä taivaallinen yhdistelmä.
Jokseenkinn herkullinen yhdistelmä ne kyllä olivat ja ovat, niin tässä salaatissa kuin melkein missä tahansa muussakin sapuskassa :)
Lähetä kommentti