maanantai 24. lokakuuta 2011

Brunssilla Coronassa

Vietin pitkän viikonlopun Helsingissä viime viikonloppuna. Reissu sisälsi monta kivaa hetkeä; kouluttautumista, hyvää musiikkia, erinomaista lounasseuraa, hilpeitä hetkiä skumppalasien äärellä, lautapelejä entisten- ja nykyisten oululaisten seurassa, brunssin Coronassa ja ruokabloggareiden illanvieton pikkujouluhengessä.

Lauantai-iltapäivänä kokoonnuimme muutaman ystävän kanssa brunssille Coronaan. Biljardibaari ei ensimmäisenä tule mieleen, kun brunssipaikkaa miettii, mutta kaverit olivat käyneet täällä ennenkin. Eipä brunssi hassumpi ollut!

7,50 euron hintaan kuuluu croissant, vapaavalintainen tahna/täyte (tonnikala, kana, katkarapu, artisokka), tummaa leipää, mausteista makkaraa (tai mozzarellaa makkaraa syömättömille), juustoja (feta ja brie ainakin tällä kertaa), espanjalaishenkinen perunamunakas, kurkkua, tomaattia, melonia, lasillinen mehua ja kahvi tai tee. Reilun kolmen euron lisäpanostuksella saa mukaan myös lasillisen skumppaa.

Coronan brunssi tarjotaan siis annoksittain, ei buffetista. Eivät ainekset tietenkään tuollaisessa miljöössä mitään luksustasoa olleet, mutta aivan kelvollinen brunssilautanen hintaansa nähden kuitenkin!

Lauantai-ilta jatkui sitten ruokabloggarihengessä, ensin Manalassa ruokaillen ja sitten vielä yöelämää porukalla ihmetellen. Itse jätin suosiolla kuvaamatta mitään koko iltana, mutta ainakin Sillä sipulilassa on jo julkaistu jännittävä kuvakertomus illasta.

Ei kommentteja: