Onneksi juhannuksen mökkisapuskoista jäi silloin osa bloggaamatta ja sieltäpä kaivelin nyt esiin tämän tyytyväistä hyminää ruokailijoissa saavuttaneen simppelin herkun, jonka bongasin ennen juhannusta ihanan Pitkän blogista.
Munakoiso-vuohenjuustotornit
Munakoiso
Paketillinen vuohenjuustoa
Tomaattia
Suolaa, mustapippuria
Öljyä
Munakoiso
Paketillinen vuohenjuustoa
Tomaattia
Suolaa, mustapippuria
Öljyä
Leikkaa munakoiso kiekoiksi ja itketä ne halutessasi.
Viipaloi myös vuohenjuusto valmiiksi odottamaan, samoin viipaloi tomaatti.
Kuumenna paistinpannu ja laita sille runsaasti öljyä.
Paista munakoisokiekkoja runsaassa öljyssä niin että rusehtuvat molemmin puolin ja imevät itseensä öljyä. Munakoiso on varsinainen öljysieppo, joten öljyä joutuu lisäämään paiston aikana melko varmasti.
Nosta munakoisot pannulta, lisää päälle viipale vuohenjuustoa sekä tomaattia ja mausta suolalla sekä pippurilla.
Meillä näitä tarjoiltiin grillattujen juttujen lisukkeena juhannuspöydässä ja hyvin upposi. Kun kerran vielä kesäsäät hellivät ja lomaakin on joillakin onnekkailla enemmän jäljellä kuin kulunut, suositan kokeilemaan tätä vaikka sitten niiden grilliherkkujenne lisukkeena!
2 kommenttia:
Jee, eiks ollutkin hyviä (ja addiktoivia)! V on juustovammainen, ja tein sille yksi päivä näitä mozzarellalla, mutta ei ne ollu yhtä hyviä...
Pitkä: No oli hyviä! Mä tein mun tomaattivammaiselle miehelle näitä ilman tomaattia mutta ei ne ollu niin hyviä kuin tää oikeaoppinen kokoonpano :)
Lähetä kommentti