Uunipersikat
2 persikanpuolikasta per ruokailija
Sitruunamehua
(Luomu)ruokosokeria
Muutama pekaanipähkinä
Voita
Tarjoiluun:
Vaahterasiirappia
Mascarponea
Kuohukermaa
(Vanilja)sokeria
2 persikanpuolikasta per ruokailija
Sitruunamehua
(Luomu)ruokosokeria
Muutama pekaanipähkinä
Voita
Tarjoiluun:
Vaahterasiirappia
Mascarponea
Kuohukermaa
(Vanilja)sokeria
Voitele uunivuoka voilla. Asettele persikanpuolikkaat vuokaan kolopuoli ylöspäin.
Lorauta persikoille hieman sitruunamehua, ripsauta päälle ruokosokeria ja pekaanipähkinärouhetta. Laita päälle myös pikkuinen nokare voita.
Laita persikat noin 180 asteiseen uuniin noin 20 minuutiksi.
Persikoiden ollessa uunissa vatkaa (vanilja)sokerilla maustamasi kuohukerma vaahdoksi. Sekoita mascarpone kerman sekaan.
Nostele uunista tulleet persikat lautaselle, lorauta päälle hieman vaahterasiirappia ja tarjoile mascarponekermavaahdon kanssa.
Yksinkertaista, helppoa, nopeaa ja erittäin hyvää!
2 kommenttia:
Hitsi että maistuis!
Säilyketuotekin maistui yllättävän hyvälle tällä lailla valmistettuna, vaikka tuore ois varppina ollu vielä parempaa :) Kokeileppa joskus!
Lähetä kommentti